Un sopar amb 300 veïns, centre de les festes de Sant Jaume al barri de Can Carreras

525
Festes de Can Carreras
Festes de Can Carreras

El barri de Can Carreras va tancar ahir diumenge les festes dedicades al seu patró, Sant Jaume, dins un cap de setmana ple d’actes lúdics al Passeig de Catalunya. Entre dissabte i diumenge, els veïns van gaudir de l’esperit de barri amb sopars i esmorzars de germanor i moltes activitats familiars. El sopar de dissabte va aglutinar al voltant de 300 persones.

La jornada d’activitats de dissabte va iniciar-se al matí amb una exposició de manualitats i activitats a càrrec de l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica i una concorreguda xocolatada infantil, que va apropar fins el local de l’Associació de Veïns prop de 300 persones. Els més petits van seguir gaudint amb les propostes de la gimcana d’educació vial i el canó d’escuma.

Al vespre, la cobla Lluïsos de Taradell va oferir una ballada de sardanes abans del concurs de postres, que va comptar amb una tretzena de participants i en el que l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va col·laborar en el jurat i en el lliurament de premis als tres guanyadors. Va ser el pas previ al pregó, fet pel secretari de la junta de l’Associació de Veïns, Ferran Vidiella, qui va destacar “la preocupació dels veïns per lluitar pel barri, la voluntat de l’associació de picar pedra i reclamar millores i la voluntat de l’equip de govern de fer realitat canvis importants en els propers anys”.

El sopar de germanor va aglutinar unes 300 persones, que després van poder gaudir amb la música del DJ Pablo Picón, i diumenge es va dur a terme la botifarrada popular, la 8a Trobada de Plaques de Cava i un concurs de dibuix per a la mainada. Al vespre, les havaneres van cloure les activitats.