Un total de 141 candidatures optaran als reconeixements de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport

485
Nit de l'Esport i l'Activitat Física 2018
Nit de l'Esport i l'Activitat Física 2018

Un total de 141 candidatures optaran als premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport, que organitza l’Ajuntament de Martorell. El jurat donarà a conèixer els finalistes el proper 13 de març i la gala se celebrarà el 5 d’abril, a les 20.00h, al Pavelló Esportiu de Can Cases. Des d’aquest dimecres, són disponibles a les Oficines d’Atenció a l’Usuari les invitacions gratuïtes per assistir a la cerimònia.

La Nit de l’Esport i l’Activitat Física, que arriba a la seva segona edició, compta amb 10 modalitats, a les quals qualsevol martorellenc podia presentar candidatures, sempre en referència a l’exercici anterior. La Regidora d’Esports, Belén Leiva, ha destacat que “els àmbits que han rebut més candidatures han estat el Premi a l’Activitat Física i l’Esport Saludables, i el Premi Valors de l’Esport. Per mi és un fet molt positiu perquè volíem premiar, no només els èxits esportius, sinó també els valors que hi ha al darrera de la seva pràctica”.

Belén Leiva, regidora d'Esports

La primera modalitat, el Premi Reconeixement al Patrocinador de l’Any ha rebut 13 propostes. Es vol guardonar el suport econòmic aportat durant l’any anterior a activitats o accions de promoció de l’activitat física i esportiva. El Premi Dirigents de l’Esport, premiarà aquells dirigents que amb la seva funció i dedicació han contribuït al desenvolupament de l’activitat física i esportiva. Hi ha 14 candidats.

El Premi a la Millor Organització d’Esdeveniments Esportius, amb 14 candidats, reconeixerà l’organització d’un esdeveniment extraordinari que hagi contribuït a la promoció de la pràctica de l’activitat física i esportiva, l’organització de la qual hagi estat destacada. Un total de 17 s’hi han presentat al Premi a l’Activitat Física i l’Esport Inclusius, que valorarà esportistes o entitats que promouen l’activitat física i l’esport per a persones amb capacitats diverses.

El Premi Reconeixement al Centre Educatiu, amb una desena de candidatures, posarà en valor les accions d’integració de l’activitat física i esportiva en l’àmbit d’un projecte educatiu anual. Una altra categoria és el Premi a l’Activitat Física i l’Esport Saludables, que suma 10 propostes. Premiarà entitats i persones que desenvolupen les seves activitats promovent l’activitat física i l’esport orientades a la millora de la salut i a la lluita contra el sedentarisme.

El jurat haurà de triar entre 21 opcions al Premi Valors de l’Esport. Pretén enaltir les accions, comportaments o actituds de persones, clubs, equips, esportistes i seccions esportives que destaquin pel seu valor ètic o moral.

També es reconeixerà l’èxit esportiu individual o d’equip al Premi a l’Èxit Esportiu Més Rellevant, que compta amb 14 candidatures, mentre que el Premi a l’Esportista de l’Any en comptabilitza 13. Aquesta modalitat posarà l’accent en el i la practicant d’esport que millor representi el conjunt de dimensions i valors reconeguts a les diferents modalitats dels presents premis. La gala també atorgarà un Premi d’Honor.

Nit de l'Esport i l'Activitat Física