Un total de set candidats es presenten a l’alcaldia de Martorell

2013
Juan José Pérez (Cs), Vicente Casal (PP), Xavier Sáez de Cortázar (MM), Xavier Fonollosa (JxM), LLuís Tomàs (PSC), Víctor de León (ERC) i Oriol Bosch (SPM)
Juan José Pérez (Cs), Vicente Casal (PP), Xavier Sáez de Cortázar (MM), Xavier Fonollosa (JxM), LLuís Tomàs (PSC), Víctor de León (ERC) i Oriol Bosch (SPM)

La campanya de les Eleccions Municipals del proper 26 de maig ha començat avui divendres. Set candidatures es presenten a l’alcaldia a la nostra població: Junts per Martorell; Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés; Movem Martorell-En Comú Guanyem; Esquerra Republicana de Catalunya; Partit Popular; Som Podem Martorell i Ciutadans, Partit de la Ciutadania.

Els set alcaldables, un menys que a les eleccions de 2015, són: Xavier Fonollosa –actual alcalde de Martorell- que es presenta amb la candidatura de Junts per Martorell –ara fa quatre anys amb Convergència; Lluís Tomàs, repeteix com a candidat del PSC; Xavier Sáez de Cortázar i Laura Ruíz són els cocandidats de Movem Martorell-En Comú Guanyem; Esquerra Republicana de Catalunya presenta a Víctor de León; Vicente Casal és l’alcaldable del Partit Popular; Oriol Bosch el de Som Podem Martorell i Juan José Pérez és el cap de llista de Ciutadans.

Només repeteixen dos dels set caps de cartell: Xavier Fonollosa i Lluís Tomàs i, respecte als comicis d’ara fa quatre anys, no es presenta Plataforma per Catalunya, ni tampoc MÉS Martorell (Moviment d’Esquerres). En canvi, es torna a presentar la candidatura de Ciutadans, després de vuit anys sense fer-ho.

Cobertura informativa electoral

Els mitjans de comunicació públics cobriran els mítings de campanya i la Nit Electoral a través de Ràdio Martorell (91.2FM), el Canal de Notícies noticies.martorell.cat i les xarxes socials de l’Ajuntament.

A més, l’emissora municipal farà entrevistes a cada candidat, del 13 al 21 de maig, a les 13.00h, i en remissió, a les 20.30h. El debat electoral s’emetrà dimecres, 22 de maig, de 18.00 a 20.00h, i es podrà tornar a sentir divendres, 24 de maig, d’11.00 a 13.00h. El debat es dividirà en quatre blocs: balanç de la legislatura anterior, territori i via pública, política social i econòmica, torn de debat obert i la petició de vot de cada cap de llista.