Un turisme s’encasta de matinada contra un fanal a l’avinguda Fèlix Duran i Canyameres

1618

Un vehicle SEAT León s’ha encastat aquesta matinada contra un fanal a l’avinguda Félix Duran i Canyameres, al barri de Buenos Aires, davant l’Institut Pompeu Fabra. La col·lisió ha provocat danys materials al fanal i a un segon vehicle estacionat. El conductor ha sortit del turisme sense cap lesió aparent i ha marxat del lloc dels fets, tot i que ja ha estat identificat pels agents locals.

La Policia Local ha rebut, a les 01.00h, l’avís d’una veïna qui, posteriorment, ha alertat també al telèfon d’emergències 112. Fins al punt de l’accident, s’ha traslladat un vehicle de la Policia Local, un camió de Bombers, un vehicle de la Brigada Municipal i una grua de l’empresa DV.

La unitat de Bombers ha desconnectat el fanal de la conducció elèctrica per evitar danys i els electricistes de guàrdia de la Brigada Municipal han tallat l’alimentació del cablejat solt.
La Policia Local ha obert un informe d’investigació d’accident de trànsit i ha pogut identificar el titular del vehicle, així com la persona que el conduïa en el moment del sinistre. El conductor ha estat multat per abandonar el lloc de l’accident.

Accident a la carretera de Gelida

D’altra banda, el passat diumenge 9 d’agost, a les 11.00h, un agent de la Policia Local fora de servei va donar avís que a la carretera C-243b, al punt quilomètric 1 (carretera de Martorell a Gelida), un vehicle havia sortit de la via. A l’interior no hi havia cap persona ni tampoc a la zona propera a l’accident.

Els agents locals van investigar el fet i van identificar la persona conductora, que va resultar il·lesa i va ser multada per abandonar el lloc de l’accident sense donar-ne avís, tot i haver provocat danys materials a la via. Per causes que es desconeixen actualment, el vehicle va seguir una trajectòria recta en entrar a la corba que s’aprecia a la imatge.

L’administració competent reclamarà aquests danys materials a la persona responsable. El passat 10 d’agost, una grua de l’assegurança va retirar el vehicle.