Un viatge emocional a través del jazz, proposta de la companyia Roger Canals al Petit PAS d’aquest dissabte

623
Cia Roger Canals

Dissabte, 21 de juliol, la companyia Roger Canals protagonitzarà la segona sessió del Petit PAS, dins el festival Pont a les Arts Sonores. A partir de les 20.00h, el públic familiar assistent podrà fer un viatge explosiu i animat cap a Nova Orleans, sense moure’s de l’amfiteatre del pont del Diable.

En Roger Canals, sol o en companyia, suma ja més de 15 anys sobre els escenaris especialitzat en l’animació musical. Sempre enamorat del jazz més clàssic, ha format part de nombroses bandes i ha transferit aquest bagatge i patrimoni musical a la seva pròpia companyia.

Viatjazz a Nova Orleans és més que un simple concert de jazz dixieland. És un viatge explosiu i animat cap a Nova Orleans, i a la vegada, és una experiència pictòrica del grafit. Una audició participativa que reflexiona sobre les emocions més universals de la música trenant un diàleg fantàstic amb l’art urbà: l’esprai de colors llampants pinta la música de l’època del blanc i negre.

A banda de Roger Canals (veu, banjo, guitarra i animació), la formació la composen Daniel Lévy (washboard i bateria), Joan Pinós (tuba i contrabaix), Juli Aymí (trompeta i veu) i Werens Impaktes visuals (grafits).