Una cinquantena de persones en situació d’atur es formen en manipulació d’aliments

399

Una cinquantena de persones en situació d’atur han realitzat durant aquest mes de maig el curs de Manipulador d’Aliments al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de Martorell amb l’objectiu de formar-se per millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral.

Els dies 13 i 25 de maig es van dur a terme les dues edicions del curs, una formació promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona, dirigida a persones en situació d’atur inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell que per la seva activitat tenen contacte directe amb els aliments.

En total, hi han participat unes 50 persones, 25 participants en cada edició, procedents de diferents sectors. Amb la seva assistència han obtingut el certificat de manipulador d’aliments que acredita la formació necessària per treballar en contacte amb aliments.

Aquest tipus de formació rep una massiva assistència d’inscrits, ja que són moltes les persones que precisen del carnet de manipulador o que volen ampliar la seva formació arran de la seva situació laboral.