Persones a l’atur busquen noves sortides laborals amb un taller de creació d’idees

562
Maria Batet, entrenadora d'emprenedors

Una desena de persones en situació d’atur va assistir, el 22 d’octubre al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa, a la jornada ‘Mentre estàs a l’atur, treballa les idees’, impartida per Maria Batet, professora i entrenadora d’emprenedors. Un dels objectius del curs és experimentar la creativitat per aplicar-la a buscar models de negoci com a mitjà per conèixer-se millor i per afrontar la vida laboral de forma diferent.

Aprendre a trobar una nova feina, la possibilitat de crear un negoci o alternatives al currículum vitae van ser algunes de les expectatives dels assistents al curs. Batet va assegurar que “afrontar aquesta situació d’atur com un moment que tenim temps de treballar amb les idees ens ha de servir per a buscar un camí alternatiu”.

Durant la sessió, la ponent va engrescar els participants a entrenar les idees: temes de creativitat, aprendre a organitzar millor les tasques, a tenir petits objectius i a construir la pròpia marca personal. En aquests cursos “sempre apareixen idees de negoci i els participants tenen una visió més possibilista del seu futur i amb eines pràctiques”, va afirmar la formadora.

En el taller es va proposar replantejar els actuals models de negoci i obrir nous camins per treure el màxim potencial a les idees. Un tastet del món de la creativitat i un revulsiu que plantegi preguntes per ajudar a buscar noves alternatives de feina, a partir d’una mirada a l’entorn, l’autoconeixement i les experiències dels altres.

Darreres formacions 2019

Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci‘: 11 i 18 de novembre, de 09.30 a 13.30h, a Sant Andreu de la Barca.

La fórmula de les cinc vitamines per a l’èxit professional i personal‘: 15 de novembre, de 09.30 a 13.30h, a Martorell.

Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços‘: 18 de novembre, de 13.30 a 17.30h, a Olesa de Montserrat.

Vols ser un instagramer, youtuber o blogger professional?: informa’t dels requisits legals‘: 27 de novembre, de 13.00 a 17.00h, a Abrera.

World Café: impulsant la col·laboració i les oportunitats empresarials al territori‘: 29 de novembre, de 09.30 a 14.30h, a Martorell.

Inscripcions

Les accions formatives són gratuïtes i estan dirigides a empreses i a persones emprenedores. Les formacions es es fan a les instal·lacions del diferents serveis de Promoció Econòmica dels municipis participants. És imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa o presencialment a cada servei de Promoció Econòmica dels diferents municipis participants.