Una expedició de jugadors japonesos de futbol sala fa parada a Martorell abans de la Copa Àsia

531
Estada jugadors japonesos
Estada jugadors japonesos

Martorell ha acollit un combinat de jugadors de futbol sala de categoria sots19 que prepara la seva participació a la Copa Àsia. L’exentrenador i jugador del primer equip del Sala5 Martorell Ryuji Suzuki ha acompanyat la vintena de jugadors que ha entrenat, durant 10 dies, a Martorell i que ha disputat cinc partits amistosos (contra el juvenil del Sala5 Martorell i equips del FS Santa Coloma, el FC Barcelona i seleccions catalanes base).

Suzuki promou l’estada de jugadors alevins, però aquesta és la primera vegada que una preselecció japonesa fa parada a Martorell abans del campionat de mitjans del mes de desembre, la Copa Àsia. Els jugadors japonesos han pogut entrenar a les instal·lacions martorellenques i s’han enfrontat a equips catalans, rebent el suport de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i de la resta de clubs contra qui s’hi han enfrontat.

La Copa Àsia, propera parada

El combinat que ha trepitjat Martorell durant 10 dies ha estat una preselecció, a manca encara de conèixer quina serà la llista definitiva dels jugadors que lluitaran per superar la fase eliminatòria per assolir la Copa Àsia.

Suzuki reconeix que es plantegen la fase eliminatòria del mes de desembre com una fase molt exigent. L’estada a Martorell, ha reconegut, ha sigut una molt bona experiència per tal que el grup agafi ritme de competició.

Ryuji Suzuki, entrenador combinat sots19 japonès

L’equip japonès s’ha pres aquetsa estada com 10 dies dedicats, exclusivament, a entrenar i disputar els partits previstos. “Ho hem planificat d’aquesta manera perquè tot i que no som la selecció definitiva, ens juguem molt a mitjans del mes de desembre, i volem arribar en bon estat de forma”, ha explicat l’entrenador.

Ryuji Suzuki, entrenador combinat sots19 japonès

Els jugadors japonesos, acompanyats per Suzuki, van tornar la matinada de dimecres cap a Japó. És previst que la propera primavera arribi una nova delegació de jugadors alevins i és possible que també visitin casa nostra jugadors d’altres edats.