Una gernació s’aplega als carrers per rebre els Reis Mags de l’Orient a la Cavalcada

797

Milers de martorellencs i gent vinguda d’arreu s’ha congregat pels carrers de Martorell per veure l’arribada dels Reis Mags de l’Orient en la 53a Cavalcada. Melcior, Gaspar i Baltasar han aparegut per la part central del Pont del Diable i han fet un recorregut en carrosses que els ha portat fins a la rambla de Les Bòbiles, on han recollit les darreres cartes dels infants. Durant el trajecte, han estat rebuts per l’alcalde Xavier Fonollosa i resta d’autoritats a l’Ajuntament, acompanyats de la Fada Estel, el Patge Viu Viu i el Pro Cònsol Romà.

Tan bon punt el cel s’ha enfosquit i just després de les nadales de la Coral Ars Nova, el locutor Màrius García ha anunciat l’arribada dels tres Reis Mags pel Pont del Diable, acompanyats del Pro Cònsol Romà i del seu seguici. L’espectacle de llum i música s’ha completat amb la rebuda per part de les autoritats, el Patge Viu Viu, la Fada Estel i milers de persones concentrades als jardins del Pont del Diable i al passeig del Quarter.

Els tres Reis han pujat dalt de cotxes d’època per arribar fins a la Casa de la Vila. Allà els ha rebut l’alcalde Xavier Fonollosa i les autoritats municipals, per posteriorment saludar la multitud des del balcó consistorial. A la plaça els esperaven les carrosses que els conduirien pels barris de La Vila, Can Carreras, El Pla i Torrent de Llops fins a la rambla de Les Bòbiles, on pels volts de les 21.00h han baixat dels seus mitjans de transport, s’han assegut a les seves trones i han rebut les darreres cartes amb els desitjos dels nens i nenes de Martorell.

Els Reis Mags de l’Orient completaran la seva estada a Martorell visitant la Residència i l’Hospital Sant Joan de Déu aquest dimecres 6 de gener. Serà a partir de les 12.00h.

Ampli dispositiu
El temps ha tornat a respectar una de les cavalcades més emblemàtiques i seguides del país, que ha congregat milers de persones. El dispositiu l’han format 28 carrosses, coordinades per una seixantena de voluntaris del Patronat de la Cavalcada. També hi han pres part entitats com Els Mussols, els Scarabellos, la Martukada, la Banda Simfònica i la Banda del Perelló. La Brigada Municipal, la Policia Local, els Bombers i la Creu Roja s’han encarregat de la resta de tasques logístiques.