Una munió de visitants al Forastock consolida les rebaixes de l’associació Nou Martorell

373

La rambla de les Bòbiles ha acollit el Forastock, la proposta dels botiguers de l’Associació Nou Martorell, amb la participació d’una seixantena de botiguers que han pogut vendre els productes per tancar la temporada d’hivern. Cap al migdia s’ha viscut el moment més àlgid amb una gran afluència de visitants, tot i que la pluja que ha caigut a mitja tarda ha obligat a plegar abans d’hora.

El Forastock ha constatat l’interès dels compradors per aconseguir els productes, en molts dels casos, rebaixats a meitat de preu. La fira ha tingut una gran afluència de visitants, sobretot al migdia. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa ha visitat el Forastock acompanyat de diferents regidors i regidors de l’equip de govern municipal.

Fonollosa ha dit que “és una acció dinàmica de Nou Martorell perquè té dos objectius: d’una banda, per liquidar l’stock de final de temporada amb preus molt assequibles i, d’una altra, perquè es fa en un dia festiu en un espai de referència com la rambla de les Bòbiles”.

Punt i final a la temporada d’hivern
La roba i els complements han tornat a ser els productes més demanats. Però també s’ha pogut veure parades de roba per a la llar, esports, òptica, estètica, regals, joguines i, fins i tot, vehicles d’ocasió. En aquesta edició hi ha hagut una exhibició de balls a càrrec d’un grup de Sant Esteve Sesrovires.

El president de l’associació Nou Martorell, Marc Casasayas ha explicat que “en aquestes fires al carrer els preus són molt bons, són els últims de temporada i això també és un atractiu per als visitants. Estem en crisi, tot i que els polítics ho neguin. La nostra principal inquietud és que s’acabi la crisi, que la gent treballi i compri força”, sentencia.

En els últims mesos hi ha hagut el tancament i l’obertura de nous comerços a la zona que agrupa Nou Martorell.

Casasayas ha confirmat que l’associació mantindrà una activitat comercial cada trimestre. La propera serà la Fira Medieval, prevista per al mes de juny.