Una persona morta i una altra intoxicada greu en un incendi d’habitatge al carrer LLuís de Requesens

5021
Incendi planta 10, núm. 4 LLuís de Requesens
Incendi planta 10, núm. 4 LLuís de Requesens

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en l’incendi d’un habitatge al número 4 del carrer Lluís Requesens, al barri de Buenos Aires, en el qual una dona ha perdut la vida i un home ha resultat intoxicat greu.

L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 02.47h, ha cremat el menjador i el fum ha afectat la resta de l’immoble. Una dona de 78 anys, que estava inconscient dins el pis, ha perdut finalment la vida, i un home de 80 anys ha estat intoxicat greu i evacuat amb ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi.

Els Mossos d’Esquadra estan treballant per esbrinar les causes del fatal incendi que s’hauria originat al sofà del pis, segons explicava en el lloc dels fets l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Segons l’alcalde, no ha calgut desallotjar preventivament la resta de veïns, ni tampoc hi ha hagut més persones afectades. Fonollosa declarava que la parella no era usuària dels Serveis Socials de l’Ajuntament, i ha afegit que s’han posat a disposició de la família per ajudar a trobar un allotjament mentre es reconstrueix l’habitatge.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

En les tasques d’extinció han treballat 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han donat per controlat l’incendi a les 03.15h, mitja hora després de rebre l’avís. També han treballat 3 unitats del SEM i 4 patrulles dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació i dels tràmits judicials pertinents, a més d’agents de la Policia Local.