Una pista de gel s’instal·larà a partir de divendres a l’annexa del Pavelló Esportiu

11684
Pista de gel

La pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal es convertirà en una pista de gel coincidint amb les Festes de Nadal i l’arribada de l’hivern. Aquesta pista s’inaugurarà aquest proper divendres 8 de desembre i estarà oberta fins el diumenge 7 de gener.

Aquesta pista de gel natural tindrà unes dimensions de 30×15 i un total de 450 metres quadrats, i tindrà dues tarifes de preus diferents: 5€ per a un temps de 30 minuts i 6€ per a un ús de 45 minuts i inclou el lloguer de patins. A més, tots els martorellencs tindran opció a una entrada amb el 40% descompte. Aquestes es podran recollir a les oficines del PMSAPM (Pavelló Esportiu Municipal, CIES, CE La Vila, Complex Educatiu Torrent de Llops i Oficina de serveis generals de La Vila). La zona on hi haurà instal·lada la pista comptarà amb servei de bar i ludoteca.

La pista rebrà la visita del Pare Noel el dia 24 d’11.30h a 12.30h i la d’un Patge de Ses Majestats els Reis d’Orient el dia 5 a la mateixa hora, que patinarà amb tots els nens i nenes de Martorell. A més, els dissabtes 16, 23 i 30 de desembre hi haurà música en viu a partir de les 19:30h. El regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, apunta que no només es busca la pràctica del patinatge sobre gel, sinó també “donar un contingut a aquest espai amb molts altres serveis”.

Lluís Amat, regidor de Promoció Econòmica

L’horari habitual de la pista de gel serà de dilluns a dijous i diumenges de 10.00h a 14.00h i 17.00h a 22.00h, i divendres i dissabtes de 10.00h a 14.00h i de 17..00h a 00.00h, i s’establiran horaris especials coincidint amb els dies festius. El 24 i 31 de desembre i el 5 de gener, dia de la Cavalcada de Reis, la pista només obrirà als matins i el Dia de Reis ho farà tan sols a la tarda, però estarà disponible fins la mitjanit. També hi haurà tres nits golfes la Nit de Nadal a partir de les 00.00h i els dies de Nadal i Sant Esteve, 25 i 26 de desembre, des de les 18.00h.

Fomentar el comerç martorellenc

L’objectiu de la instal·lació d’aquesta pista de gel temporal és promoure l’esport amb una activitat diferent i no habitual a Martorell fins al moment. Aquesta instal·lació, però, busca també fomentar el comerç martorellenc a través de descomptes i ofertes per a la pista de gel que els comerços del Mercat Municipal i les associacions Nou Martorell i Fem Vila oferiran. Amat explica que la finalitat és que els ciutadans i ciutadanes de Martorell realitzin les compres de Nadal als establiments i botigues del municipi. Amat explica que s’oferiran “serveis que facilitin que els pares i mares puguin fer les compres tranquil·lament mentre els seus fills i filles patinen a la pista de gel”.

Lluís Amat, regidor de Promoció Econòmica