Una quarantena de persones a la 39a Pujada a Montserrat de la Penya Barcelonista Martorell

447
Edició anterior de la pujada a Montserrat
Edició anterior de la pujada a Montserrat

La Penya Barcelonista de Martorell ha aplegat unes quaranta persones en la 39a edició de la Pujada a Monsterrat que l’entitat duu a terme des de fa més de tres dècades. Ahir diumenge, el Monestir de Montserrat va ser escenari d’una nova edició d’aquesta activitat, que va reunir martorellencs, d’altres seguidors de la penya i aficionats al senderisme.

Enguany, la Penya Barcelonista de Martorell oferia tres possbilitats per fer la pujada: a peu des de Martorell, en un recorregut de 26 quilòmetres; pujada a peu des de Collbató i pujada en autocar des de Martorell.

La primera modalitat la van seguir 13 persones, que van iniciar el recorregut des de la plaça Pedró a les 3.00h. A Collbató, van unir-se al segon grup per fer el primer avituallament i fer el darrer tram abans d’arribar al Monestir de Montserrat. L’esmorzar amb la resta de grup va fer-se en una de les terrasses dels restaurants del monestir, amb el recorregut ja finalitzat.

Els quaranta assistens a la 39a Pujada a Montserrat van cloure el matí amb un foto per al record. Des de la Penya Barcelonista de Martorell es va realitzar una enquesta als participants per intentar adequar-la a les necessitats dels qui hi prenguin part en les properes edicions.