Una quarantena de sirenes i neptuns es capbussen a les aigües del CE La Vila

574

Una quarantena de persones han participat aquest diumenge del Concurs de sirenes i sirenos organitzat per l’Associació Artistes Plàstics de Martorell a la piscina del Complex Esportiu La Vila. Les imatges subaquàtiques, enregistrades pel Club Yahooo Esport i Lleure a la Natura es podran veure en una exposició per la Festa del Roser.

Sirenes d’escates platejades, amb cos de dona i cua de peix, però també reis neptuns barbuts, amb trident, barretina, samarreta del Barça o trompeta, han pres part d’aquesta original proposta artística dels Artistes Plàstics de Martorell.

Totes les capbussades han estat immortalitzades per les càmeres subaquàtiques dels submarinistes del Club Yahooo Esport i Lleure a la Natura. “Les imatges es podran veure en una exposició per la Festa del Roser, on també es donaran a conèixer els guanyadors del concurs i es podrà veure el procés de construcció d’una escultura en forma de sirena que estem creant a Ca l’Oller i que ha inspirat aquest concurs”, ha explicat el president de l’entitat, Paco Arasa.

El jurat del concurs valorarà l’originalitat i resistència de la disfressa, així com la coreografia que els participants han creat sota l’aigua. Hi haurà quatre premis: dos en la categoria d’adults i dos d’infantils.