Una quinzena de joves inscrits a la Garantia Juvenil comença la formació en pàgines web

329
Molí Empresa
Molí Empresa

Una quinzena de joves ha iniciat el curs de Confecció i publicació de pàgines web, emmarcat dins el programa específic d’accions formatives adreçat a joves entre 16 i 29 anys inscrits al Sistema de Garantia Juvenil. La formació, subvencionada pel Fons Social europeu, la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Consorci de Formació Continua de la Generalitat.

El curs es durà a terme de dilluns a divendres, de 15.00 a 20.00h, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell i finalitzarà el 22 de març de 2016.

L’objectiu d’aquest curs, certificat de professionalitat de nivell 2, és la millora de la formació professional de les persones participants per tal de facilitar la seva incorporació laboral, capacitant-les amb els coneixements i competències necessaris per portar a terme tasques de construcció, desenvolupament i manteniment de pàgines web de forma eficient i professional.

El Certificat de Professionalitat Confecció i publicació de pàgines web té una durada de 560 hores, dividides en quatre mòduls: construcció de pàgines web (210h), integració de components de programari de pàgines web (180h), publicació de pàgines web (90h) i mòdul de pràctiques professionals no laborals (80h).

El curs capacita a qualsevol persona a desenvolupar i mantenir pàgines web, mitjançant les eines disponibles de disseny i programació, es creen i administren pàgines web que integrin textos, imatges i altres elements multimèdia, respectant els estàndards d’usabilitat.

Un cop finalitzi el curs, els alumnes obtindran el Certificat de professionalitat de nivell 2, que els capacitarà per ocupar llocs de treball relacionats amb el desenvolupament i el manteniment de pàgines web.

Formació en Idiomes i TIC Garantia Juvenil
El Centre de Promoció Econòmica de Martorell ofereix també dos cursos d’idiomes, Alemany i Anglès, emmarcats en el mateix programa adreçat a persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil.

El curs Alemany. Nivell A1 (Marc Europeu de Referència) s’iniciarà el dia 19 d’octubre de 09.30h a 13.30 h amb una durada de 150 hores, mentre que el curs Anglès. Nivell B1 (Marc Europeu de Referència) iniciarà les classes amb el mateix horari el dia 14 de desembre fins al dia 22 de març de 2016 (240 hores).

Els joves interessats encara poden realitzar la seva preinscripció a través del formulari habilitat en el web Molí Empresa o bé presencialment de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.30h, al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell (Camí del Riu, s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat ).