Una seixantena d’enamorats de la Vespa participen a la 8a pujada a Montserrat de l’AMCAM

523

La secció Clàssic Vespa de l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM) ha celebrat aquest diumenge la 8a pujada a Montserrat en Vespa. Seixanta inscrits sobre prop d’una quarantena de motos ha sortit ben d’hora del recinte de Ca n’Oliveras per arribar al monestir cap a mig matí, on han realitzat una visita cultural i una ofrena floral a La Moreneta.

Les inscripcions per participar a la 8a pujada a Montserrat amb Vespa de l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell s’han obert, a les 8.00h, a Ca n’Oliveras amb 60 participants. Després d’un esmorzar al Restaurant Ca l’Esteve, 36 vespes de diferents estils i èpoques han iniciat el seu camí cap a Montserrat, a les 10.15h.

La caravana ha rodat per Terrassa, Viladecavalls, Vacarisses, La Bauma, Marganell i carretera de Can Massana fins arribar a la muntanya, on han gaudit d’una visita a l’abadia. A les 12.00h, han fet una ofrena a la Verge de Montserrat, abans d’encarar la tornada a Martorell per Monistrol, Olesa de Montserrat i la carretera de les Carpes.

En arribar a Martorell, els escúters s’han exhibit per la rambla de Les Bòbiles abans d’arribar al local de l’entitat, on els participants han gaudit d’un aperitiu i sorteig d’obsequis.

Fa vuit anys que l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues va crear una secció específica per a la mítica Vespa, donat l’interès dels associats per aquest singular vehicle, una moto simpàtica i còmoda que fa gaudir del trajecte. La sortida es feia habitualment al novembre, però des de fa quatre anys van decidir traslladar-la a aquesta època perquè les condicions meteorològiques són més favorables.