Una trentena de joves martorellencs practicants de pàdel prenen part a la lliga New Generation PadelCat

871
New Generation pàdel
New Generation pàdel

Els integrants de l’escola de pàdel del Martorell Pàdel Club participen, des del passat cap de setmana, a la lliga New Generation que promou la lliga PadelCat, el circuit català de pàdel més gran de Catalunya. El club martorellenc aporta prop de 30 esportistes compresos entre els 8 i els 16 anys en la competició que tindrà lloc cada cap de setmana. Igualada va ser el punt de partida d’aquesta competició i aquesta jornada, les pistes del Complex Esportiu La Vila han acollit els enfrontaments contra l’Olesa.

El Martorell Pàdel Club, que va néixer l’estiu passat arran de l’escissió del Club Natació Martorell, veu satisfet el seu objectiu de fer créixer l’escola d’aquest esport. La cirereta, a banda d’engegar l’escola i oferir entrenaments, és poder assistir a una lliga regular amb esportistes d’edats similars a les dels martorellencs.

De quatre en quatre

Mentre que la lliga en categoria sènior preveu la participació de tres parelles cada partit (ja sigui en la lliga PadelCat o en les competicions que promou la Federació Catalana de Pàdel), la competició per als més joves varia una mica. En aquest cas, cada club presenta quarre parelles, una per cada categoria: benjamí (8-10 anys), aleví (10-12 anys), infantil (12-14 anys) i cadet (14-16 anys). Cada club puntuarà segons els triomfs que les seves parelles obtinguin i el recompte de punts es farà en funció de les victòries de cada jornada. Aquesta competició tindrà lloc entre els divendres i els diumenges de cada setmana.

El Martorell Pàdel Club dóna més presència a les joves promeses d’aquest esport a través d’aquesta competició i els prepara en la seva progressió com a esportistes. Tot i que els jugadors que entren en aquesta lliga voregen la trentena, l’entitat compta amb uns 70 esportistes que assisteixen regularment als entrenaments i que s’han sumat a la pràctica del pàdel.