Una trentena de persones rep els certificats del Circuit d’Acollida Local

391
Circuit d'Acollida Local
Circuit d'Acollida Local

La regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau, i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, van lliurar divendres a la Sala de Plens els certificats que han obtingut els darrers sis mesos els participants del Circuit d’Acollida Local (CAL). A més, tal com marca la Llei d’Acollida, les autoritats van donar la benvinguda als nous usuaris del Servei d’Acollida, Diversitat i Accions Comunitàries de l’Ajuntament, una oportunitat per reconèixer-los com a nous veïns i veïnes.

Aquest 2018, el Circuit d’Acollida Local (CAL) ha atès més de 160 persones, de les quals un centenar ha participat de diverses formacions com el programa ‘Coneix Martorell’ d’apropament a l’entorn o el programa d’aprenentatge inicial de la llengua catalana. Sergi Aragonés, monitor del Servei d´Acollida Diversitat i Accions Comunitàries, afirma que des de Benestar Social es potencia que el màxim de gent nouvinguda passi per aquest circuit “per a integrar-se dins la nostra societat, per a què tinguin coneixement de la nostra llengua i de com funcionen diferents àmbits municipals”.

Sergi Aragonés, monitor del Servei d´Acollida Diversitat i Accions Comunitàries

Per a l’acte de lliurament dels certificats es va convocar una trentena de persones, 7 d’elles van obtenir el certificat de primera acollida de la Generalitat, 12 el certificat del Circuit d’Acollida Local, completant totes les formacions que s’hi ofereixen, i 10 persones el diploma del curs de coneixement de l’entorn ‘Coneix Martorell’, que va finalitzar el mateix divendres.