Una vintena de persones en situació d’atur obté el carnet de manipulador d’aliments al Molí Empresa

906
Curs 'Manipulador d'aliments'
Curs 'Manipulador d'aliments'

Una vintena de persones ha realitzat el curs de ‘Manipulador d’Aliments’ al Molí Empresa amb l’objectiu de formar-se per millorar les condicions d’accés a l’àmbit laboral i obtenir el carnet acreditatiu. La formació, promoguda pel Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona, va dirigida a persones en situació d’atur, inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell, que per la seva activitat tenen contacte directe amb els aliments.

En total, hi han participat 21 persones procedents de diferents sectors que amb la seva assistència han obtingut el certificat de manipulador d’aliments que acredita la formació necessària per treballar en contacte amb aliments.

El curs ha constat d’una única sessió de sis hores, a càrrec de Pilar Freixa de la consultora Linx Consulting Formació i Recursos Humans S.L. Durant la primera part, la formadora ha explicat els temes relacionats amb les bones pràctiques en la manipulació d’aliments i la higiene alimentària, i en la darrera part s’ha fet l’examen que acredita que els alumnes han assolit amb èxit els coneixements impartits.

Aquest tipus de formació rep una massiva assistència d’inscrits, ja que són moltes les persones que, a banda de necessitar el carnet de manipulador, volen ampliar la seva formació arran de la seva situació laboral.

Curs 'Manipulador d'aliments'