Unes 300 persones enganxen cartells pels carrers de Martorell en defensa del Referèndum

4073
Enganxament de cartells a Martorell
Enganxament de cartells a Martorell

Al voltant de 300 persones van empaperar la passada nit els carrers de Martorell en defensa del Referèndum català del proper 1 d’octubre. Convocats a la plaça de la Vila a les 22.30h, els voluntaris van repartir-se pels diferents barris del municipi i van enganxar cartells reclamant el dret a vot dels ciutadans.

‘Votem per ser lliures’ és el lema principal dels cartells d’aquesta acció ciutadana, uns anuncis que els participants van poder descarregar-se i imprimir del portal empaperem.cat. A Martorell, gent de totes les edats va sortir als carrers per reivindicar, segons els voluntaris de l’acció de la passada nit de dimecres, el dret democràtic dels catalans i catalanes a l’autodeterminació: “El que estem reclamant és el retorn a la normalitat, a la legalitat catalana i a les nostres aspiracions com a país”.

Voluntaris de la mobilització 'Empaperem'

Diferents entitats i organitzacions de la societat catalana com Òmnium Cultural, l’Assamblea Nacional Catalana (ANC), l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) o Dones Lliures han donat suport a aquesta acció ciutadana davant la prohibició del Tribunal Constitucional a publicitar el Referèndum convocat pel Parlament de Catalunya el passat 6 de setembre. Pels voluntaris reunits ahir als carrers de Martorell, aquesta prohibició és un dels motius principals d’aquesta empaperada de cartells. “Estem en un país lliure amb dret a expressar-nos, a decidir el que volem pel nostre poble”.

Voluntaris de la mobilització 'Empaperem'

El proper dimecres està prevista a Martorell una nova mobilització com la de la passada nit per continuar omplint de cartells reivindicatius els carrers del municipi. Desenes de pobles i ciutats de Catalunya s’han sumat a aquesta inciativa i també han empaperat els seus carrers, entre ells, municipis del Baix Llobregat com Olesa de Montserrat, Esparreguera o Molins de Rei.