Unes 400 persones veuen a la companyia Veïns a la festa del barri Font de la Mina

1391
Festa Font de la Mina
La companyia Veïns va representar 'La farina de la Fina'

Aquest cap de setmana, el barri Font de la Mina ha estat de festa. Els veïns han conviscut durant tres dies a la plaça del barri on han pogut gaudir de teatre, del sopar de germanor, el ball, la trobada de plaques de cava, l’espectacle infantil i el concert-vermut. La pluja va obligar a suspendre, dissabte a la tarda, l’activitat infantil i el bingo.

Divendres es va posar en escena l’esperada representació de l’obra de teatre de la companyia Veïns del barri. L’Olga Folqué va dirigir una vintena d’actors i actrius de totes les edats que van representar  La farina de la Fina. Al finalitzar es va servir coca i cava mentre el públic comentava les escenes més divertides de l’obra. Xavi Zamarra, president de l’Associació de Veïns de Font de la Mina, assegura que “la veritat es que aquest any, com cada any, ha vingut molta gent. Al voltant de 400 persones hi van assistir”.

Pel que fa als artistes, hi ha una vintena d’actors i actrius però “no tots són del barri perquè fa uns anys vam convidar veïns d’altres punts de Martorell que han continuat amb nosaltres. Aquest any s’hi ha incorporat la secció més petita per anar fent xup-xup, convertint la companyia en una experiència intergeneracional”, matisa Zamarra. D’aquesta manera, assegura el president veïnal, “és fer més barri, ens coneixem millor i compartim més coses. És una experiència superbona i una manera d’ajudar-nos entre nosaltres”.

Xavi Zamarra, president de l'Associació de Veïns Font de la Mina

Dissabte, les dues primeres activitats de la tarda es van veure afectades per la pluja. La xocolatada i l’activitat infantil es va suspendre i es va contraprogramar a aquest diumenge al migdia. “En aquestes dates, el temps ens fa alguna mala passada i no vam poder fer la part infantil i tampoc el bingo que és una de les activitats més fortes i a la que hi ve molta gent”, explicava Zamarra. El sopar de germanor i el ball es va fer segons la previsió. Hi van assistir “entre unes 120 i 130 persones i estem molt contents” afegeix.

Xavi Zamarra, president de l'Associació de Veïns Font de la Mina

Aquest diumenge les activitat a Font de la Mina han continuat amb la popular trobada de plaques de cava. Les propostes infantils i el concert-vermut, amenitzat per un repertori de sarsueles, ha tancat la festa.