Unes 1.500 persones participen a les jornades de portes obertes al Pavelló Esportiu de Can Cases

2158
Portes obertes Pavelló Can Cases
Portes obertes Pavelló Can Cases

Unes 1.500 persones han assistit aquest cap de setmana a les jornades portes obertes al nou Pavelló Esportiu Municipal de Can Cases. Dissabte s’hi van atansar uns 500 visitants, mentre que aquest matí s’ha arribat al miler. L’equipament, situat al carrer de Josep Vilar, molt a prop del Complex Esportiu de Torrent de Llops, s’inaugurarà el 21 d’octubre.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports, Belén Leiva, i els regidors Josep Casasayas, Núria Canal, Albert Fernández, Míriam Riera i Cristina Dalmau, han guiat els usuaris per les noves dependències que compten amb 4.700 m2 construïts i capacitat per a 2.800 assistents.

A banda i banda de la pista, els seients allotjaran 500 persones, més les 500 addicionals que ofereix la grada retràctil de sis graons que podrà desplegar-se en cas de necessitat especial. Permetrà la pràctica del bàsquet, el futbol sala, l’handbol i el voleibol. A més, també ofereix la possibilitat de gaudir de partits de pàdel gràcies a les tres pistes amb sostre que s’ubiquen al costat de les pistes.

La regidora Belén Leiva ha dit que “és un equipament del què en gaudiran les entitats esportives, per això vam creure que era una bona oportunitat fer aquestes jornades de portes obertes, per a que la resta de població també pogués conèixer què hem fet, d’on veníem i quin serà el funcionament del nou equipament. La gent ha quedat molt satisfeta amb el resultat i nosaltres estem orgullosos de la feina feta”.

Belén Leiva, regidora d'Esports

El passat mes de juliol, les entitats esportives ja van poder conèixer el ritme de les obres i van fer-se una idea de com seria el resultat final. Per altra banda, l’associació de veïns del barri de Can Cases va rebre aquesta setmana les claus del nou local on podrà dur a terme les reunions i activitats relacionades amb l’entitat.