Univers i matèria, temes de l’exposició de Conxi Rubio i Tere González que s’inaugura dijous a El Círcol

613
Cartell Exposició Star. Conxi Rubio i Tere González. El Círcol, Centre de Serveis a les Entitats
Cartell Exposició Star. Conxi Rubio i Tere González. El Círcol, Centre de Serveis a les Entitats

El Círcol, Centre de Serveis a les Entitats, i l’Associació d’Artistes Plàstics de Martorell inauguren aquest dijous l’exposició que porta per títol Star, amb l’obra de les artistes martorellenques Conxi Rubio i Tere González. Les dues creadores han treballat conjuntament a l’Escola d’Arts de Ca l’Oller per fer realitat la mostra. Una trentena de creacions de ceràmica i de pintura es podran veure entre el 14 i el 29 de setembre en aquest equipament de la plaça de la Vila.

Star és una realitat a quatre mans que“s’inspira en el títol d’un disc de David Bowie i ens hem basat en la visió que tenia de l’univers i de les estrelles” explica Tere González. S’hi podran veure 18 quadres abstractes en acrílic, més una dotzena de peces de porcellana i altres volums que combinen aquest material amb la tela i la fusta, i dues col·leccions de vols petits. Tot plegat s’acompanyarà d’un audiovisual.

Tere González

Per González, el contingut d’Star “és el resultat del treball conjunt que hem fet totes dues i que té un nexe comú, ja que vol jugar amb la matèria, demostrar que aquesta no és estàtica i que es pot transformar, que tot flueix i que tot és subjecte al canvi”.

Tere González

Les dues artistes tenen el seu punt de creació a l’Escola d’Arts de Ca l’Oller, són membres de l’Associació d’Artistes Plàstics i comparteixen inquietuds artístiques des de fa molts anys. Rubio es va centrar en la ceràmica des de mitjans dels anys 90, ha estat alumna i professora de l’Escola i ha impartit diversos tallers. González va estudiar il·lustració, va fer cursos a l’Escola Massana relacionats amb materials de paper i tècniques de pintura i, després d’un parèntesi, ha tornat a pintar.

L’exposició s’inaugura dijous a partir de les 19.00h, i es podrà visitar fins el 29 de setembre de dilluns a dijous –de 09.00 a 15.00h i de 17.30 a 19.00h- i els divendres de 09.00 a 15.00h.