Uns 200 nedadors i waterpolistes formaran l’estructura del CN Martorell el proper curs

1680
Presentació CN Martorell
Presentació CN Martorell

El Club Natació Martorell ha presentat aquesta tarda els prop de 200 esportistes que formaran part del club per a la temporada 2017-2018. L’entitat dirigida per Eva Rodríguez, que enguany només comptarà amb les seccions d’aigua, arran de l’escissió de la secció de pàdel, ha celebrat també avui les 6 hores ininterrompudes de natació. El regidor de Salut i Gent Gran, Albert Fernández, i el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, han estat presents a la desfilada i han format part de la foto de família.

La jornada ha començat a les 10.00h, quan una seixantena de nedadors del club, familiars i altres persones aficionades  ala natació han pres part a les 6 hores de natació a la piscina del Complex Esportiu la Vila. El club martorellencs ha celebrat un dinar de germanor a l’equipament de La Vila i a la tarda ha sigut el torn per presentar els nedadors i waterpolistes del club.

Amb 16 equips

Pel que fa la natació, el CN Martorell comptarà amb conjunts en la categoria prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, júnior, absolut i l’escola aquàtica. En waterpolo, el club martorellenc compta amb equips benjamí, aleví, infantil, cadet masculí, cadet femení, juvenil femení, absolut femení, màsters i veterans. Una de les principals novetats és la desaparició de l’equip absolut masculí. En total, uns 200 esportistes que fan créixer la xifra de la temporada passada.

La coordinadora de la secció de natació del curs 2017-2018 serà Irina Barceló, mentre que en waterpolo, Xavi Pajuelo substitueix Rafa López en la coordinació. López serà, per tercer any consecutiu, l’entrenador de l’absolut femení.