Uns 300 veïns i veïnes de Rosanes posen el punt i final a la temporada de festes de barris

1219
Festes del barri Rosanes
Actuació de la coral del barri

El barri de Rosanes de La Vila ha tancat, com cada any, la temporada de festes de barri amb un programa concentrat en dos dies degut a les previsions de pluja del divendres. Els nous horaris d’algunes activitats, però, no han impedit que els veïns gaudeixin de les seves celebracions.

La festa va començar dissabte amb les activitats infantils, on enguany la principal novetat ha estat un inflable gegant que va ocupar la plaça 25 de setembre durant tota la tarda. També hi va haver gelatada popular tot i la lleu baixada de les temperatures. Al voltant de dos quarts de deu del vespre van arrancar de manera oficial les festes amb el pregó a càrrec de la Cuca, veïna de Rosanes qui va ser l’encarregada d’encendre la metxa de la traca que va ressonar per tot el barri.

Uns 300 veïns van assistir al ja tradicional sopar de germanor que va estar seguit de ball i també d’una altra novetat, la zona chill out. Xavi Folqué, president de l’associació de veïns del barri Rosanes, destaca la gran assistència de nens i nenes als jocs infantils de la tarda i el sopar de germanor com els punts més forts del primer dia. “El ball va anar força bé, el músic va animar la gent i el temps va aguantar”.

Xavi Folqué, president de l'associació de veïns del barri Rosanes

Diumenge ha arrancat amb una xocolatada popular per esmorzar i amb la festa de l’escuma. Al migdia ha actuat la Coral del Barri Rosanes, dirigida per Alba Bohigas, i tot seguit s’ha celebrat el vermut on s’han sortejat diverses paneres i obsequis entre els veïns que hi han col·laborat.

Les festes de Rosanes s’han tancat amb la resta d’activitats programades pel divendres com el berenar de coca amb mistela i la projecció de la pel·lícula d’animació Canta!. Les festes del barri Rosanes han finalitzat amb èxit malgrat els canvis d’última hora en la programació,  i des de l’Associació de Veïns no descarten repetir aquest programa concentrat l’any vinent. A més, segons Xavi Folqué, s’ha pres nota de les novetats que han funcionat, així com també de les que han de millorar de cara a properes edicions.

Xavi Folqué, president de l'associació de veïns del barri Rosanes