Venuts tots els bitllets del viatge commemoratiu a Móra la Nova en Talgo

345

L’associació dels Amics del Ferrocarril de Martorell commemoraran els seus trenta anys d’existència fent un viatge turístic de Martorell a Móra la Nova sobre un antic tren Talgo aquest diumenge 22 de març. La jornada inclourà una visita al Museu del Ferrocarril de la localitat ebrenca i un dinar.

Malgrat haver esgotat els bitllets del viatge, 167 places disponibles, els Amics del Ferrocarril conviden els martorellencs a visitar el tren abans de la seva sortida de l’estació de Renfe de Martorell. El fet de que un tren històric restaurat com el Talgo III surti de la nostra població és un fet inusual i, per tant, pot ser un atractiu per a tots els públics.

A l’acte hi assistirà el primer tinent d’alclade de l’Ajuntament, Xavier Fonollosa, la regidora de Benestar Social, Salut i Ensenyament, Mercè Morera, i la regidora de Cultura i Joventut, Cristina Dalmau. La sortida serà diumenge 22 de març a les 9.05h i el trajecte durarà dues hores.

Quan s’arribi a la localitat de la Ribera d’Ebre, es podrà visitar el Museu del Ferrocarril. La sortida inclou l’opció d’un dinar de germanor. Aquest és el primer cop que el Talgo fa un servei turístic des de Martorell, tot just un any després de la restauració d’un vehicle amb la intencionalitat de crear una línia turística entre Barcelona i Tarragona.