Vetllada amb activitats per cloure dissabte la temporada de la Piscina d’Estiu

942
Piscina d'estiu CIES

Un conjunt d’activitats per a les famílies tancarà la temporada de la Piscina Municipal d’Estiu al Complex Integral d’Esport i Salut (CIES). Serà aquest dissabte, 7 de setembre, a partir de les 19.00h, i inclourà jocs terrestres i aquàtics, sumba i bany col·lectiu. A les propostes, gratuïtes, hi podran assistir tant els abonats com la resta de la població.

“Des del departament d’Esports vam pensar que podria estar bé fer una cloenda participativa, oberta a tota la gent de Martorell, tot programant una sèrie d’activitats per a que els assistents s’hi sentin bé”, explica el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Gerard Mimó.

Gerard Mimó, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

La vetllada inclourà un Cocktail Game Terrestre (de 19.30 a 20.00h) i un altre d’aquàtic (de 20.00 a 20.30h). A les 21.00h es proposarà una activitat de sumba, també de mitja hora de durada. Per acabar, des de les 21.30 a les 22.00h es farà l’últim bany de la temporada.

Gerard Mimó, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Mimó afegeix que la jornada serà oberta “a totes les famílies. Hi podrà accedir tothom qui tingui l’abonament de temporada i també les persones que no el tinguin. En aquest darrer cas, caldrà acreditar-se a l’entrada de la instal·lació per tal de tenir un control de l’aforament i evitar superar el màxim permès. Serà un tràmit molt senzill”.

Gerard Mimó, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Des de l’equipament es recorda que no es permet l’entrada a l’equipament a menors de 14 anys si no van acompanyats d’un adult, i que els majors de 9 anys hi poden accedir amb la corresponent autorització escrita del pare/mare o tutor.

Cloenda de la Piscina Municipal d'Estiu
Cloenda de la Piscina Municipal d’Estiu