‘Viaje al cuarto de una madre’ és la pel·lícula del mes d’abril del Cicle Gaudí

364
'Viaje al cuarto de una madre'
'Viaje al cuarto de una madre'

El Cicle Gaudí, la Regidoria de Cultura i Cinema del Diable projecten aquest dimarts, 30 d’abril, la pel·lícula Viaje al cuarto de una madre de Celia Rico. Es podrà veure a la Casa de Cultura, a les 20.00h. Entrada general 4,5 euros; 3 euros amb Carnet Jove.

La Leonor (Anna Castillo) i la seva mare Estrella (Lola Dueñas), viuen juntes en un petit poble. Es protegeixen i cuiden l’una a l’altre com poden, fins i tot quan s’enfronten a una nova etapa de la vida en què el seu món comú trontolla. Aquest hivern les dues hauran d’emprendre un nou viatge per a deixar de ser mare i filla les 24 hores del dia i descobrir qui poden arribar a ser per separat.

Viaje al cuarto de una madre es va endur un total de nou nominacions i quatre premis en la passada edició dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català: Millor guió, Millor protagonista femenina per Lola Dueñas, Millor actriu secundària per Anna Castillo i el Premi especial del públic.

Celia Rico va debutar com a guionista i directora amb el curtmetratge Luisa no está en casa, seleccionat als festivals de Venècia, Valladolid, Sevilla, Màlaga i Gijón, entre d’altres, i guanyador del Premi Gaudí a millor curtmetratge l’any 2013.Viaje al cuarto de una madre és la seva òpera prima en el terreny dels llargmetratges.