Vint-i-quatre alumnes finalitzen la teòrica de dos cursos de formació ocupacional al Molí Empresa

983
Cursos de formació ocupacional
Cursos de formació ocupacional

Vint-i-quatre alumnes dels cursos de formació ocupacional dels certificats de professionalitat ‘Activitats auxiliars de Comerç’ i ‘Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals‘ han finalitzat la part teòrica de la seva formació. Des d’ara, passaran a realitzar el mòdul de pràctiques professionals no laborals inclòs en els itineraris formatius corresponents a aquests certificats de professionalitat. Els cursos teòrics s’han impartit al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.

Els 10 alumnes del certificat de professionalitat titulat ‘Activitats auxiliars de Comerç’ ja han completat tota la part teòrica i han iniciat el mòdul de pràctiques, de 40 hores de durada, gràcies a la col·laboració de diferents comerços de Martorell i rodalies: Caprabo (4 alumnes), Carrefour (3 alumnes), Mahi Herbodietètica (1 alumne), Còpies Martorell (1 alumne) i Condis (1 alumne).

Durant les 40 hores, els participants han posat en pràctica els coneixements assolits durant el curs amb activitats auxiliars de reposició i condicionament en el punt de venda i repartiment de proximitat. El curs es va iniciar a l’abril i ha tingut una durada total de 310 hores -230h teòriques, 40h de formació complementària i 40h de pràctiques professionals no laborals-, dividides en 6 mòduls formatius corresponents al certificat de professionalitat de nivell 1.

D’altra banda, els 14 alumnes del darrer curs de formació ocupacional CP ‘Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals’, inicien el mòdul de 40 hores de pràctiques a partir d’aquesta setmana també en diferents empreses de Martorell i rodalies.

L’empresa Prisma de Sant Esteve Sesrovires acollirà a 4 dels 14 alumnes, mentre que les empreses de Martorell Cultius Cal Mas acull a 3 alumnes, Century Box, Git Gestió i First Mastercloud acolliran a 2 alumnes cadascuna i l’empresa Niubó Administració acollirà a 1 alumne.

Gràcies a aquestes pràctiques els alumnes desenvoluparan l’activitat professional en el sector administratiu realitzant tasques de distribuir, reproduir i transmetre la informació i documentació. Aquest nou certificat de professionalitat es tracta d’un CP de nivell 1 amb una durada total de 470 hores -390h teòriques, 40h de formació complementària i 40h de pràctiques professionals no laborals-, i es va iniciar al març.

El Centre de Promoció Econòmica agraeix la col·laboració del teixit empresarial de facilitar l’accés a les pràctiques dels alumnes i destaca la importància de la formació específica que s’imparteix des de la regidoria de Promoció Econòmica per a aquesta inclusió laboral a nínxols de mercat concrets.