Visita guiada a les entitats esportives de les IEM per conèixer la remodelació de l’equipament

719
Visita guiada a les IEM
Visita guiada a les IEM

L’equip de govern ha organitzat aquest divendres una visita guiada a les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM) per explicar als representants de les entitats usuàries la remodelació que s’hi ha fet. A l’equipament de l’avinguda Germans Martí s’ha renovat la pista, ampliat la zona de vestidors i, properament, s’hi arranjarà l’àrea de despatxos i s’anivellarà el vestíbul.

“Crec que les entitats han quedat gratament sorpreses i ho han rebut de manera molt positiva”, ha expressat l’alcalde Xavier Fonollosa. A les IEM “havíem de fer una remodelació per fases, si volíem mantenir l’activitat esportiva que s’hi fa”. Aquest estiu “vam canviar el paviment de la pista i vam instal·lar tanques mòbils per poder acollir la disciplina de l’hoquei, que fins ara es trobava a l’Escola Els Convents i ens reclamava una pista coberta”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

A més, s’ha substituït el terra de ciment de la graderia per resina sintètica i s’ha ampliat la zona de vestidors, passant de cinc a vuit. Dos vestidors són individuals per als àrbitres i els sis restants són col·lectius. Els vestidors s’han adaptat a la normativa actual i guarden una estètica semblant als del nou Pavelló Esportiu de Can Cases. A més, s’hi ha millorat la climatització perquè hi hagi una constant renovació de l’aire.

Fonollosa ha avançat que “ara abordem la fase següent que consistirà en reformular i ampliar la zona on s’ubiquen els antics despatxos, gimnàs i vestidors. Tindrem un gimnàs més gran, més despatxos per a entitats, un vestíbul al mateix nivell de la pista esportiva i un bar”. Un cop acabada l’obra, “comptarem amb una instal·lació esportiva remodelada plenament i que ens donarà servei pels propers 25 anys”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

A la visita també hi ha assistit la regidora d’Esports, Belén Leiva, i els regidors de l’equip de govern Josep Casasayas, Míriam Riera, Sergi Corral i Cristina Dalmau, així com representants del Club Handbol Martorell, Club Hoquei Patins Martorell, Sala 5 Martorell, Unió Futbol Sala Martorell, Club Bàsquet La Mercè, Club Bàsquet Martorell, Club Voleibol Martorell i el Club Judo Martorell.