Vuit-cents infants passen el juliol amb les activitats d’estiu del Patronat i les entitats

437

Punt i final a les activitats d’estiu per als infants martorellencs durant tot el mes de juliol, amb un balanç de participació de 800 nens i nenes. Enguany, el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) i diverses entitats esportives i lúdiques locals han ofertat 14 activitats, entre tallers, casals, activitats esportives i de lleure. La regidora d’Esports Belén Leiva en destaca, just després de la cloenda de les activitats viscuda aquest dijous al centre Cultural, la diversificada oferta i el fet d’atendre a tots els infants i famílies sol·licitants.

Per Leiva, és important que “cap infant s’ha quedat sense poder apuntar-se a alguna de les activitats, hem atès a tothom, i hem registrat la xifra total de 800 participants”. Al marge dels casals, amb 282 inscrits, l’Aprèn i Gaudeix ha estat la modalitat més apreciada, amb 56 inscripcions. Leiva ho justifica: “agrada molt perquè serveix als nens per no desconnectar mentalment de l’anglès a l’estiu, però practicant-lo amb cançons, jocs i pel·lícules, de manera dinàmica”. Al mes d’agost, el Patronat també ofereix la possibilitat d’acollir els infants d’aquelles famílies que necessitin l’acollida dels nens.

Catorze activitats per aprendre, gaudir i fer esport
L’oferta de les activitats d’estiu del Patronat ha ascendit a 7 propostes per a nens i nenes de 3 a 14 anys, englobades sota la denominació de Viu l’estiu més viu! Són: el Més Estiu, l’Escola Esportiva d’Estiu, l’Aprèn i gaudeix, el Summer Dance, l’anglès intensiu, els cursets intensius de natació i els casals d’estiu, que s’amplien fins a l’agost.

Les altres propostes han arribat de diversos clubs esportius, a través de campus de les seves respectives modalitats. Ha estat el cas del Club Bàsquet Martorell i l’Escola La Mercè, el Sala5 Martorell, el Club Handbol Martorell, el Club Natació Martorell i el Club de futbol Martorell. A més, l’Esplai Guspira també ha preparat activitats per al mes de juliol.