Vuitanta convidats participaran dissabte en la 4a edició dels Escenaris Secrets

599
Escenaris Secrets 'Homenatge'
Escenaris Secrets 'Homenatge'

Vuitanta persones seran aquest dissabte, 14 d’abril, a les 20.15h a les portes del Teatre El Foment per viure la 4a edició dels Escenaris Secrets, una activitat de teatre de petit format. Els participants no saben res, al marge de l’hora i el lloc de convocatòria, i aniran descobrint els espectacles i els seus escenaris durant la vetllada. L’activitat fomenta aquesta art escènica entre els assidus i apropa nous públics.

Els Escenaris Secrets són una proposta cultural impulsada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell, el Teatre El Foment i la Diputació de Barcelona. A la nostra població, la proposta es va estrenar ara fa dos anys amb una periodicitat semestral, a càrrec l’associació Píndoles.

La presidenta d’El Foment, Puri Massa, explica que “són espectacles que es fan en indrets insospitats. Fins ara, s’ha pogut gaudir de cabaret, concerts, humor negre, suspens i intriga. Una mica de tot, amb la intenció que tothom passi una bona estona i es deixin portar pel què es vagin trobant”. Com en les anteriors edicions, hi participaran 80 persones, “40 espectadors fidels a la programació d’El Foment i un convidat que escollirà cadascú, preferiblement que no vagi sovint al teatre, per tal de fidelitzar-los”.

Puri Massa, presidenta d'El Foment

La presidenta d’El Foment explica que, tant per als asidus al teatre com als novells, els Escenaris Secrets pretenen que tots passin una bona estona.

Puri Massa, presidenta d'El Foment

Aprofitant l’activitat, l’entitat presentarà la programació dels espectacles de teatre professional i n’oferirà descomptes.