Xavier Fonollosa explica als veïns de Pont del Diable i El Pla les obres de millora als barris

366

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i el regidor de Serveis Urbans, Via Pública, Mobilitat i Afers Interdepartamentals, Lluís Esteve, van reunir-se la passada setmana amb els veïns dels barris El Pla i de Pont del Diable. Aquestes trobades, que tenen la intenció de conèixer les inquietuds dels veïns, han servit per compartir els projectes de millora de l’espai públic de carrers i places.

L’alcalde Fonollosa continua amb el calendari de reunions amb els representants de les diferents associacions de veïns de Martorell. Fa uns dies eren els veïns de Can Carreras els que es veien amb Fonollosa. Ara han estat els veïns de Pont del Diable i El Pla. Les trobades han servit per explicar els projectes urbanístics que l’ajuntament té previst executar en els propers mesos i, d’aquesta manera, continuar amb “un dels eixos bàsics del programa de l’equip de govern que és actuar i millorar la via pública”, assenyala Fonollosa.

Dins el Programa d’Inversions i Actuacions Prioritàries a la Via Pública (PRIAVP) s’han previst un seguit de millores a “més d’una desena de carrers del barri El Pla, amb la renovació de voreres, la millora de l’espai verd i la substitució de mobiliari urbà”, explica l’alcalde. Tot plegat, amb la intenció de “fer un paisatge urbà més agradable”, afegeix.

Pel que fa a les millores al barri del Pont del Diable, Fonollosa també ha traslladat als veïns les idees que volen implantar en els seus carrers. Es reurbanitzarà i rehabilitarà el carrer de Pere Puig i la plaça de les Germanes Maestre. La setmana passada se’ls va presentar el projecte, “una aposta ambiciosa que comportarà canvis importants i que donarà continuïtat al carrer d’Anselm Clavé”, explica Fonollosa.

L’alcalde ha destacat la voluntat de l’ajuntament d’executar la millora dels espais públics als barri de manera consensuada amb els veïns i ha assenyalat la bona disposició del veïnat per treballar conjuntament en la reordenació dels carrers i la millora de la via pública.