Xavier Fonollosa: “La credibilitat de CiU és la garantia del futur de Martorell”

383

CiU ha iniciat els actes de campanya electoral aquest divendres a l’Enrajolada. El candidat Xavier Fonollosa ha dit que CiU pot exhibir un “full de serveis impecable” que els dona la credibilitat necessària per garantir el futur de Martorell. L’alcaldable confia en què els martorellecs valoraran “l’obra ben feta, la seriositat i el compromís a l’hora de gestionar”.

“La credibilitat en política ho és tot”, ha començat dient el candidat de CiU, Xavier Fonollosa. “Nosaltres podem exhibir orgullosos un full de serveis impecable que ens dóna la credibilitat necessària per afrontar les eleccions amb la cara ben alta”. L’alcaldable ha destacat “la sort de formar part d’un grup ampli de persones als quals ens brillen els ulls quan parlem del nostre poble i del nostre país, que ens esforcem per treballar i construir en positiu, moguts per una vocació de servei a les persones”.

Compromís en la gestió
El líder convergent s’ha mostrat convençut que els martorellencs tornaran a fer-los confiança i valoraran “l’obra ben feta, la seriositat i el compromís a l’hora de gestionar” en un entorn socioeconòmic advers en què Martorell s’ha erigit com “el municipi del Baix Llobregat que destina un percentatge més alt del seu pressupost a polítiques socials”, a través del Pla d’Ajut a les Famílies.

El govern municipal de CiU ha actuat en el 70 per cent de l’espai públic els darrers vuit anys, millorant places i carrers, generant noves zones verdes i millorant la il·luminació. S’han construït tres equipament públics d’envergadura: el Centre Integral d’Esport i Salut, la Residència Sant Joan de Déu i la nova Biblioteca. S’han reformat i ampliat equipaments com l’antiga escola Montserrat, el CE La Vila, CE Torrent de Llops, l’Arxiu Municipal, Casa Mestres, Ca l’Oller, nou ajuntament o el Molí Fariner.

Fer més Martorell
“Vull ser alcalde de Martorell perquè és el meu poble i me l’estimo, me l’he estimat sempre. Vull seguir transformant Martorell per avançar, per millorar, sempre endavant i sempre en positiu, per situar-lo en el mapa i que sigui l’enveja sana dels pobles del nostre entorn. Volem ser a l’ajuntament per fer poble, per fer més Martorell”, ha tancat Fonollosa.

A l’acte hi ha intervingut l’alcalde Salvador Esteve qui s’ha felicitat per la injecció milionària que Volkswagen farà a Seat Martorell, que suposarà un important impuls per a l’economia local. Per Esteve, cal un govern que sàpiga vetllar aquest tipus d’inversions, per això ha demanat el vot per Xavier Fonollosa, “una persona preparada que s’estima Martorell, capaç de liderar un govern fort i solvent”, i ha recordat que cinc dels set candidats restants a l’alcaldia ni tan sols viuen a Martorell.

Núria Canal, número 2 de la llista, ha destacat que l’equip de Xavier Fonollosa “som gent diversa, compromesa, preparada, eficient i responsable. Hem fet molta i bona feina, però és apassionant el que ens queda per fer. Necessitem convèncer tothom, estar, ser-hi, escoltar, entendre la gent de Martorell”.

Lluís Sagarra, número 10, ha dit que el candidat és “un exemple de treball, esforç i perseverança per millorar, la feina feta ens avala i tenim 250 compromisos de futur en 17 àrees diferents”.