Xavier Fonollosa: “Podem exhibir orgullosos una obra de govern ben feta”

535
Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell
Xavier Fonollosa, candidat Junts per Martorell

Junts per Martorell va encetar el passat dijous la campanya electoral per a les eleccions municipals del proper 26 de maig i, aquest cap de setmana, ha continuat presentant el seu nou programa amb l’objectiu d’encarar una nova legislatura com a equip de govern, encapçalat per Xavier Fonollosa. Dissabte a la tarda van fer un acte a la rambla de Les Bòbiles i, aquest matí, un altre al barri El Pla, a la plaça 11 de Setembre.

El número 9 de la llista de Junts per Martorell, Gerard Mimó, va ser l’encarregat d’obrir l’acte de dissabte. Mimó va ressaltar el compliment per part de l’equip de govern dels 250 projectes que van presentar-se en les darreres eleccions municipals i ha destacat que “s’han posat els recursos a disposició del nostre poble i de la nostra gent”.

Gerard Mimó, Junts per Martorell

Andreu González, qui repeteix com a número 11 de la llista, va destacar el que per a ell són els tres pilars fonamentals de la proposta de Junts per Martorell: el projecte, l’equip i el líder. González considera “engrescador” el projecte de la seva llista, emfatitzant la presència de “260 compromisos electorals” al programa del seu partit. A més, va accentuar el lideratge de Xavier Fonollosa i la seva actuació com a alcalde.

Andreu González, Junts per Martorell

Rosa Maria Cadenas, número 7 a la llista, va destacar “el canvi en positiu que ha patit Martorell en els darrers anys”. Cadenas va assenyalar, a més, la riquesa d’entitats al municipi, subratllant la importància d’un equip de govern que atengui les peticions de les diferents associacions. “El teixit associatiu del municipi és la veu de les persones i a Martorell se’ns escolta”.

Rosa M. Cadenas, Junts per Martorell

Xavier Fonollosa va centrar gran part del seu discurs en expressar la voluntat del partit de “renovar la confiança de la gent de Martorell” i fer valer que “la major diferència amb la resta de candidatures és la credibilitat”. Basant-se en la darrera legislatura, l’actual alcalde de Martorell ha afirmat disposar d’un “full de ruta impecable, un full de serveis envejable i una obra de govern ben feta i palpable”.

Xavier Fonollosa, Junts per Martorell

L’alcaldable va recordar les intervencions urbanístiques en la gran majoria de barris, la creació del nou Pavelló Esportiu de Can Cases, el naixement de l’Espai Jove al Centre Cultural i el reconeixement per part d’UNICEF com a Ciutat Amiga de la Infància. Va agrair la tasca “d’un grup de regidors que ha estat un autèntic Dream Team”.

Xavier Fonollosa, Junts per Martorell

Diumenge, acte de campanya a El Pla

La campanya electoral de Junts per Martorell ha continuat aquest diumenge al migdia a la plaça 11 de Setembre, lloc de trobada principal del barri El Pla. Lluís Amat, número 4, ha posat en valor que “ara Martorell és un poble viu i en marxa” degut al que ha anomenat “la transformació humana al servei de les persones”.

Lluís Amat, Junts per Martorell

Cristina Dalmau, qui es presenta a aquestes eleccions com a número 2 de Junts per Martorell, ha centrat el seu discurs en les actuacions més destacades de l’equip de govern els darrers anys en l’àmbit educatiu, com “la disposició d’un auxiliar d’educació especial i d’un especialista d’anglès a totes les escoles del municipi, l’estudi assistit per a nens i famílies amb pocs recursos, l’impuls de les sortides pedagògiques per part de l’Ajuntament o el ‘Pati 14’ conjuntament amb la Fundació Cruyff”.

Dalmau ha enumerat algunes de les propostes de cara a la propera legislatura, com “afavorir la creació d’una escola d’estiu per al personal docent, iniciar el servei de Biblioteca a cada escola per fomentar el gust per la lectura o crear i reforçar l’activitat extraescolar dels alumnes d’ESO”. L’actual regidora de Benestar Social i Joventut ha assegurat que aquestes propostes tenen l’objectiu de “continuar creant un municipi on els nostres infants i joves creixen i es desenvolupen des de tots els àmbits possibles”.

Cristina Dalmau, Junts per Martorell

Xavier Fonollosa ha volgut remarcar la importància de comptar amb un gran equip per tirar endavant una legislatura i els projectes que la formen. “Hem fet tota aquesta feina gaudint molt i amb una màxima: que l’obra de govern no és individual, sinó que és col·legiada”, i ha subratllat que el seu equip de govern ha treballat de manera conjunta entre “l’alcalde, els regidors, els veïns i les entitats”. L’alcaldable s’ha mostrat satisfet “per la feina feta” però també “molt conscients que ens queda molta feina per fer”.

Xavier Fonollosa, Junts per Martorell

Entre aquests projectes per al futur de Martorell, Fonollosa ha subratllat “el repte de construir el nou barri de La Sínia, la remodelació del Pavelló Esportiu Municipal de Buenos Aires o la reforma del passeig de Catalunya de dalt a baix”.