Xerrada informativa sobre el nou Reglament General de Protecció de Dades al Molí Empresa

675
Protecció de dades
Protecció de dades

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell acollirà el 21 de juny una xerrada sobre el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) a càrrec de PIMEC. La normativa va entrar en vigor el passat 25 de maig en substitució de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD). La xerrada servirà per definir quines actuacions han d’emprendre els responsables i els encarregats del tractament de dades per adequar la seva activitat a la nova regulació.

La sessió anirà a càrrec de Daniel Gómez, advocat departament jurídic de PIMEC, i Judit García, enginyera informàtica UPC-auditora LOPD. S’adreça a totes les persones emprenedores, empreses i autònoms interessats en l’aplicació de la nova normativa. Es tractaran els punts clau del nou reglament, i s’informarà de com identificar els tractaments afectats i detectar quins riscos de no compliment tenim a la nostra empresa.

Inscripcions

La xerrada es farà el 21 de juny, de 10.00 a 11.30h, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica. Les persones interessades a assistir poden fer la seva inscripció a través d’aquest formulari o del telèfon 93 496 45 00. La jornada és de caràcter gratuït però cal fer reserva prèvia de la plaça.