Zalon, corista i amic d’Amy Winehouse, seduirà Martorell dissabte amb ‘Soul Experience’

648

En el marc del Festival PAS, dissabte 16 de juliol, a les 22.30h, hi actuarà el cantant Zalon Thompson, molt conegut per ser vocalista d’Amy Winehouse. La seva veu elèctrica i seductora és considerada, per a molts, com la millor veu de soul del Regne Unit i ve a Martorell acompanyat de la seva impressionant banda de músics.

Zalon és conegut internacionalment per ser el líder corista d’Amy Winehousse, amb qui va compartir escenaris durant els tres anys de la gira de l’àlbum Back to Black, 50 cop dics de platí. Després de vincular-se al segell discogràfic de la pròpia Amy, Lioness Records, Zalon va col·laborar en dues cançons de l’edició Deluxe del disc Hey Little Rich Girl i You’re Wondering Now. Posteriorment, i després de la mort de la seva gran amiga, es va encarregar de la producció vocal del dics pòstum d’Amy Winehouse Lioness: Hidden Treassures.

Actualment, Zalon està girant per tot el món presentant Soul Experience, “un espectacle que barreja energia i seducció, en el qual fem un repàs als clàssics del soul, presentem algunes de les cançons que composaran el meu àlbum debut, que s’anomenarà Liquid Sonic Sex, i que sortirà al carrer a l’octubre vinent”, segons ha explicat.

El concert finalitza amb un tribut a les cançons que va compartir als escenaris amb Amy Winehouse. Per Zalon “és molt especial cantar les seves cançons perquè vam començar a cantar plegats a petits clubs de Londres i ara la seva música és molt popular arreu del món, connecta amb les persones internacionalment. Estic molt content que la meva Amy i la meva banda hagin fet aquest regal al públic”.