Arriba el Daltabaix, que es trasllada a Ca n’Oliveres carregat de lleure infantil i juvenil

650
Daltabaix 2017
La Guilla Teatre

Cap de setmana de Daltabaix a Martorell, aquest dissabte i diumenge. Infants i joves se citaran davant d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb l’oci, la cultura i l’aprenentatge a una nova ubicació, Ca n’Oliveres. L’esdeveniment inclou el 27è Fira Infant i el 15è Fira Jove, i l’eix temàtic serà la proclamació de Martorell com a Ciutat Amiga de la Infància per part de la Unicef (2018-2022).

El Daltabaix és una cita anual del Departament de Joventut de l’Ajuntament que posa en valor “els infants i adolescents del municipi, fent que interactuin entre ells a través de diferents activitats organitzades per les entitats i el consistori”, explica Cristina Dalmau, regidora de Benestar Social i Joventut. Enguany, es trasllada a Ca n’Oliveres i durant els dos dies obrirà portes a les 11.00 i clourà a les 20.00h.

Cristina Dalmau, regidora de Joventut

Dissabte hi haurà entrega de samarretes per a infants i adolescents i la participació en el sorteig d’un viatge a Legoland (Europa). Hi haurà circuit de karts ecològics i de segways; ludoteca; tallers infantils; piscina de barques i de boles; jocs de fusta i de taula; inflables; cuina; costura; robòtica; tecnologia i drons. Algunes entitats locals faran tallers, l’Escola Municipal de Música portarà la Marxing Band i l’Espai Jove coordinarà accions de trapezi i teles. No hi faltarà el Servei d’Informació Juvenil ni els cossos i forces de seguretat ciutadana -Policia Local i Protecció Civil-.

Cristina Dalmau, regidora de Joventut

Per posar la cirereta, a les 18.00h hi haurà Party Disco amb DJ Jonathan per a joves d’entre 14 i 17 anys.

Diumenge, Festa de l’Energia

Les activitats seran les mateixes que dissabte, però amb l’afegitó de la Festa de l’Energia, que inclourà atraccions com ara un estand de crispetes a pedals; guardawatts; taller d’energia i eficiència; taller de consum energètic i canvi climàtic; punt informatiu; l’exposició Tu tens la paraula; un conte solar i un punt d’informació mòbil amb el personatge lúdic Sr. Basuretto.

Cristina Dalmau, regidora de Benestar Social i Joventut de l'Ajuntament de Martorell

Alhora, Susanna Navó realitzara l’espectacle ‘Juga en família’ (12.00h). A la tarda hi haurà xocolatada popular (17.30h); entrega de premis de l’11è Concurs Receptes Saludables (18.00h); el sorteig del viatge a Legoland per a un infant i dos adults i una sessió de Reggae per xics (18.30h).

Daltabaix 2019
Daltabaix 2019