Can Carreres s’aboca aquest cap de setmana en les seves festes de Sant Jaume

447
Festes de Sant Jaume a Can Carreras
Festes de Sant Jaume a Can Carreras

Les festes del barri de Can Carreres van començar la matinada de diumenge passat amb la 20a Pujada a Montserrat a peu, que va comptar amb una cinquantena de participants. El gruix de les activitats festives, però, es concentrarà aquest proper cap de setmana, coincidint amb la festivitat de Sant Jaume. L’associació de veïns organitzarà àpats al carrer, activitats infantils, el ja tradicional concurs de postres i un concert d’havaneres.

“És tradició celebrar les festes de Can Carreres el cap de setmana més proper a Sant Jaume”, recorda el secretari de l’associació de veïns Ferran Vidiella. “El programa arrencarà dissabte, 20 de juliol, amb una xocolatada infantil (10.00h), festa de l’escuma (11.30), pregó de festes (21.00h), concurs de postres (21.30h), sopar popular (21.45h), i música al carrer (23.00h)”. Tot plegat, al passeig de Catalunya amb l’avinguda de Montserrat.

Ferran Vidiella, secretari AV Can Carreres

L’associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica inaugurarà dissabte (10.00h) una exposició de manualitats. “L’entitat es reuneix al local social de l’associació veïnal i mostrarà els seus treballs artesanals, que regalaran com a premis al concurs de postres”, diu Vidiella.

Ferran Vidiella, secretari AV Can Carreres

Diumenge, 21 de juliol, es farà una botifarrada a preu de 4 euros el tiquet (9.00h), trobada de plaques de cava (10.00h), activitats infantils (11.00h), havaneres amb el grup Roques Blaves i rom cremat (19.30h).

Enguany, el cicle ‘Sardanes a la fresca‘, organitzat per la Secció Sardanista de Martorell, farà parada a Can Carreres per cloure les festes del barri. Hi haurà una ballada a la plaça de l’Era del Pedró dimarts, 23 de juliol, a les 21.30h, amb la Cobla Maricel.