Carles Castillejo: “Valorem els millors esportistes, però també la inclusió i el treball social”

840
Carles Castillejo, atleta. Foto: Eurosport
Carles Castillejo, atleta. Foto: Eurosport

L’atleta barceloní Carles Castillejo és un dels membres del jurat dels Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport, organitzats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell. El corredor ha assolit dos campionats d’Espanya: l’any 2004 es va proclamar campió d’Espanya dels 5.000 metres, i el 2009 va repetir primer lloc del podi en la categoria dels 10.000 metres. Entremig, Castillejo va competir als Jocs Olímpics de Beijing en la prova dels 10.000 metres , finalitzant en 23è lloc. L’atleta ha viscut l’experiència de ser present a tres edicions dels Jocs Olímpics: Atenes 2004, Beijing 2008 i Londres 2012.

Castillejo aporta la visió d’un professional de l’esport d’elit al jurat dels guardons, format pels periodistes esportius Raül Llimós i Antoni Real, l’alcalde Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports, Belén Leiva, el director del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones, Valentí Santos, i el coordinador de la Regidoria d’Esports, Joan Bou.

El corredor ha expressat que “les candidatures dels premis són molt globals, perquè no només es valora el millor esportista o la millor entitat, sinó també aspectes com la inclusió i el treball social. En reconeixements com aquests, és molt important que hi hagi moltes nominacions i molts candidats a escollir, ja que això dona valor i riquesa a la ciutat”.

Els Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport es lliuraran el proper divendres, 6 d’abril, a les 20.00h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveras. La gala serà conduïda per Elisabet Carnicé, presentadora dels programes de TV3 Tvist, Cinc minuts més, On anem? i Dolça Catalunya. Actualment, presenta el programa de castells Quarts de nou.