L’AEM obre el termini per participar al 27è Concurs de Fotografia de Muntanya

814
'Kirkjufell mountain reflex' (Rosa Farreras). 2n premi 26è Concurs de Fotografia de Muntanya de l'AEM
'Kirkjufell mountain reflex' (Rosa Farreras). 2n premi

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) organitza la 27a edició del Concurs de Fotografia de Muntanya, obert a tothom, i que concedeix quatre premis en metàl·lic i en material senderista, decidits per votació popular. Els participants han d’enviar a l’entitat -en persona o per correu ordinari- les seves fotografies de temàtica de muntanya i natura, fins el 27 de setembre. Els dies 6 i 7 d’octubre, durant la Festa del Roser, s’exposaran les candidates i se sotmetran a votació per decidir les guanyadores.

Al concurs s’hi pot presentar tothom qui vulgui, lliurant entre una i tres fotografies revelades -en blanc-i-negre o bé en color- que no siguin fotomuntatges, ja que l’organització es reserva el dret de demanar els negatius o arxius originals. Han de tenir unes mides mínimes de 18×24 centímetres, i anar muntades sobre un cartró o similar de 30×40 cm. Al dors, hi ha de constar el títol de la foto i el nom i cognoms, adreça i telèfon de l’autor, ha dit Xavi Tió, president de l’AEM. En cas d’optar al Premi Especial Sortides AEM 2017-18, caldrà especificar a quina correspon.

Xavi Tió, president AEM

Xavi Tió ha avançat que hi haurà dues opcions per lliurar les fotografies. La primera, per correu ordinari lliure de despeses, a la direcció Agrupació Excursionista de Martorell, Apartat de Correus 87, 08760 Martorell (Barcelona). També es podran lliurar de manera presencial al local de l’entitat -Pavelló Esportiu Municipal de Martorell (Avinguda de Fèlix Duran i Cañameras, 1), els dijous de 21.00 a 22.00h. El límit de recepció és el dijous 27 de setembre.

Xavi Tió, president AEM

L’entitat farà una exposició amb les obres rebudes els dies 6 i 7 d’octubre al vestíbul de Cal Nicolau (plaça de la Vila, 7 de Martorell) durant la festa del Roser. L’horari del dissabte dia 6 serà de 10.00 a 13.00h i de 17.00 a 22.00h, i el diumenge 7 de 9.30 a 14.00h. Tothom qui vulgui podrà votar les tres fotografies que més li agradin atorgant 1, 2 i 3 punts. El temps de votacions es tancarà el diumenge a les 12.00h i, tot seguit, els membres de l’entitat faran el recompte dels vots i donaran a conèixer els guanyadors.

Xavi Tió, president AEM

S’atorgaran quatre premis: tres de principals i un Premi Especial Sortides AEM 2017-18. El primer premi s’endurà 250 euros en material fotogràfic, gentilesa de Fotoprix. El segon, aconseguirà una motxilla i aïllant i un val de 50 euros a l’establiment de material esportiu Base Sayas; el tercer premi obtindrà un val de 50 euros per gastar a l’establiment Bio Bio Espai Natural. Finalment, el Premi Especial Sortides AEM consistirà en un pòster en paper fotogràfic muntat sobre foam de 50×100 cm, gentilesa de Còpies Martorell. Les obres premiades quedaran en poder de l’entitat, mentre que la resta es podrà recollir al local en horari d’atenció al públic.