La Regidoria de Comunicació organitza divendres, 8 de febrer, a les 18.00h, la 14a Trobada d’Oients i Amics de Ràdio Martorell a El Progrés. Una oportunitat per agrair la confiança de l’audiència, conèixer els locutors i tècnics de l’emissora, i gaudir d’un berenar i l’actuació del grup musical Pa d’Àngel.

Míriam Riera, regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, recorda que “serà la tercera trobada que fem en aquest mandat per reconèixer els nostres oients, ja que sense ells no seríem ningú. La ràdio funciona perquè hi ha molta gent que se l’escolta i que hi participa dels programes. És una cita indispensable que acostuma a tenir molt d’èxit. La muntarem en el mateix format que els dos anys anteriors, perquè és el que ens ha funcionat”.

Míriam Riera, regidora de Comunicació

Tots els oients, col·laboradors i treballadors, així com tothom qui hagi estat partícip de la programació de l’emissora local en els seus 38 anys de vida, hi estan convidats a la festa. Riera apunta que “la ràdio és molt immediata i acompanya, però no ens veiem les cares. Per això pensem que, un cop l’any, està molt bé interactuar amb les persones que se l’escolten per tenir un contacte més directe”.

Míriam Riera, regidora de Comunicació

La trobada se celebra poc abans del Dia Mundial de la Ràdio, que es commemora el 13 de febrer. Una manera de recordar que la ràdio continua sent el mitjà de comunicació més dinàmic, alhora que s’adapta als canvis i ofereix noves formes d’interacció. Informa i ens transforma a través de l’entreteniment, l’actualitat i la participació. Amb una ràdio a prop, mai no s’hi està sol.