Un combinat de veterans i màster del CN Martorell serà al Beach Polo Palamós

1060

Un equip de categoria veterans i màster del Club Natació Martorell prendrà part en la tercera edició del Beach Polo a Palamós, un torneig internacional que tindrà lloc des de divendres fins diumenge. Els martorellencs repetiran per segona vegada consecutiva en una cita on les condicions del waterpolo, que es disputa a l’aigua de mar, són determinants.

El torneig aplegarà 19 equips de set països, cinc conjunts menys que l’edició del 2018. Els martorellencs van classificar-se en onzena posició i arriben amb l’objectiu de millorar aquesta plaça. Un dels membres de l’equip, Miguel Molina, ha admès que volen entrar, com a mínim, en les 10 primeres places.

Miguel Molina, jugador CN Martorell

Dins del grup B, el CN Martorell s’enfrontarà al Happy Hippo (Hongria), al Pont de Claix (França), al BIWPA Team i al Biosatires RMX. L’equip martorellenc ha aconseguit, a més, que l’empresa AIXAM patrocini la seva participació en el torneig internacional. Molina reconeix que la seva pretemporada començarà a Palamós i que podran preparar-se bé físicament per a l’inici de curs.

Miguel Molina, jugador CN Martorell

Els martorellencs jugaran el primer partit divendres a les 15.30h i el segon partit serà a les 18.30h. Dissabte, disputaran els dos últims partits de la fase de grups (10.30h i 13.00h). Després de la fase de grups, tindrà lloc la fase pel títol, a partir de dissabte a la tarda.